Om Oss

Företaget

Rudeboks Entreprenad AB, företaget från Lund, grundades med en vision om att förvandla byggbranschen. Sedan starten har vi trätt fram som en pålitlig partner och skapat en stark närvaro i regionen. Vår dedikation till kvalitet och professionalism har lagt grunden för vår framgång.

Vi har utvecklats positivt genom att fokusera på att överträffa förväntningar och leverera överlägsna resultat. Vår noggranna urvalsprocess av material och samarbetspartners, tillsammans med vårt engagerade team av experter, har varit hörnstenen i vår tillväxt. Vi har inte bara byggt strukturer, utan också förtroendet hos våra kunder.

Framtidsvisionen för Rudeboks Entreprenad AB är ambitiös. Vi strävar efter att expandera vårt verksamhetsområde och bredda vår expertis inom byggbranschen. Genom att investera i innovation och hållbara metoder vill vi vara ledande inom branschen. Vi strävar efter att vara en förebild för små företag genom att visa att passion, kompetens och integritet kan leda till imponerande prestationer.

Med en stadig grund och en visionär framåtblick ser vi fram emot att forma framtiden för byggbranschen, inte bara i Lund, utan också i hela regionen och kanske till och med bortom.

Ytterligare frågor?

Tveka inte på att höra av er så hjälper vi er med det ni behöver.

Hör av er idag

Anträffbara:

Måndag-Söndag 07.00-20.00
Email :
Telefon nr :